Kevadsuvised trendid 2022

Kui oled vähegi nagu meie, siis oled valmis oma talvemantli kappi riputama ja võtma välja oma kõige lemmikumad outfit’id, milles rõõmsalt kevadele vastu minna. Suuremate koroonapiirangute lõppemisega sai mööda ka aeg, mil lihtsaks toidupoes käiguks oli soov end ülesse lüüa ja midagi uhkemat selga panna, sest mujal lihtsalt ei saanudki käia. Nüüd, mil ees ootamas hulganisti põnevaid üritusi ja sündmusi, vaatame, milliste rõivastega võiks oma garderoobi sellel kevadel trenditeadlikult täiendada.

Kevadsuviste trendide 2022 peamisteks märksõnadeks on kergus, rõõmsameelsus ja vabadus – kõik see, mida piirangute ja pikkade pimedate talveööde ajal kõige vähem tunda saime. Kevadvärvidest võib näha rohkelt loodusest inspireeritud naturaalseid toone, mis omakorda miksitud mänguliste silmatorkavate toonidega nagu oranz, kollane ja roheline.

Miniseelikud, kerged ja õhulised materjalid ning 90-date neoonvärvid on vaid mõned moelavasid vallutanud trendidest. Kappi võib peita kõik kõrge pihaosaga püksid, sest moes on jälle püksid ja seelikud, millel super madal värvliosa. Soovilisti võiks sellel kevadel kuuluda narmadetailidega rõivad, kootud esemed ning extra suured tote bag’id. Jätkuvalt on moes kõhu- ja vöökotid, mis mahutavad kõik hädavajaliku kuid võimaldavad samal ajal ka käed vabalt üritusi nautida. Allpool nimekiri kõigest, mis sellel kevadsuvel ühest trenditeadliku kandja kapist leida võiks.

  1. Kõhu- ja vöökotid

  2. Megasuured käekotid

  3. Julgetes toonides naiste pükskostüümid

  4. Julged värvid ja silmapaistvad mustrid

  5. Micro miniseelikud

  6. Kõik metallikvärvid

  7. 70ndatest inspireeritud narmad

  8. Õrnad ja õhulised (läbipaistvad) kangad

  9. Madala värvliosaga püksid ja seelikud

  10. Platvormkingad

  11. Maksikleidid (ja seelikud)

  12. Kõik, mis sulgedega

  13. Koolivormi meenutavad outfit’id

  14. Puhvis varrukad, kleidid ja muu

  15. Kõik, mis seksikas

  16. Erinevate lõigetega valged kleidid

  17. Suured (oversized) pintsakud

  18. Plisseeritud seelikud

  19. Võrkkangad

Kätte on jõudnud aeg olla oma moevalikutes just nii julge ja silmapaistev kui soovid, või siis vastupidi esindada rohkem vaoshoitud ja tagasihoidlikku stiili – moes on olla just see, kes sa oled.

Kristiine Saat