Mida lōpetamisele selga panna?

Palju palju õnne! Pikki aastaid tehtud töö ja nähtud vaev on end lõpuks ära tasunud ja lōpetamine on käega katsuda. Olenemata sellest, kas lõpetad keskkooli või ülikooli, oleme kirja pannud mõned mõtted ja soovitused, mida lõpetamise outfiti valimisel silmas võiks pidada. Kleitidest unikaalsete seelikute ja pitspüksteni - tähista seda olulist sündmust stiilselt!


Lõputute valikute maailmas on tihti keeruline navigeerida ja endale just see õige leida. Kõige klassikalisem valik lõpetamiseks on otseloomulikult kleit. Siinkohal puuduvad reeglid st lõpetamiskleit võib olla misiganes stiili, pikkuse ja lõikega. Alates klassikalistest mustadest ja valgetest kleitidest kuni ühevärviliste , lilleliste või muude huvitava mustriga kleitideni

Mida teha aga siis, kui kleidid pole üldse sinu teema? Kui tunned end mugavamalt pükstes, võid valida hoopis klassikalise mustad püksid / valge pluus combo. Kui soovid aga miskit hoopis teistsugust, et silma paista ja eristuda, vali retuusid pitspükste ja pluusiga - võid olla kindel, et su outfit ei jää märkamata!  

Lisaks võiksid mõelda sellele, kust oma lõpetamise outfiti ostad ja seda mitmel põhjusel. Kui ostled selliste brändide tooteid, kes müüvad limiteeritud kollektsioone on suur tõenäosus, et keegi teine samasuguse outfitiga lõpetamisele ei tule. Kaalu sobiva valiku tegemisel ka toote praktilisust - kas outfiti on sobilik ka peale lõpetamist näiteks igapäevaselt kanda? Nii väldid oste, mida kannad vaid korra ja mis jäävad kappi seisma. #teadliktarbija

Ära karda silma paista ja vali riietus, milles tunned end mugavalt - hea enesetunne on hea väljanägemise olulisim komponent! ;)

Meeldejäävat ja säravat lõpetamist kõigile!

Kristiine Saat