Esmavajalik suvel reisimiseks ehk mida reisile kaasa pakkida?

Niipea kui suvi käes ja temperatuur tõuseb, leiavad paljud meist end unistamast järgmisest soojamaareisist. Olenemata sellest kas käid pidevalt puhkamas, valmistud külastama järgmist sihtkohta oma  listist kuhu sooviksid elu jooksul reisida või valmistud lihtsalt nädalavahetuse tripiks, on äärmiselt raske pakkida oma kogu elamine ühte käsipagasisse. 

Oleme koostanud nimekirja esmavajalikust, mida suvisele reisile kaasa võtta, et vähendada pakkimisele kuluvat aega ja sellega seonduvat stressi ;)

Paki kaasa igaks juhuks paar soojemat jakki, mida saad lihtsalt peale visata.

Üldjuhul ei nõua suvine reisimine soojade riiete kaasapakkimist kuid kindlasti tuleks end viia kurssi temperatuuriga (nii päevase kui õhtuse) reisisihtkohas. Olenevalt kohast võivad olla õhtud jahedad, seega on hea, kui kaasas on mõned jakid, mida annab hõlpsasti ülejäänud riietega kombineerida. Samuti kulub jakk ära lennukis, kus on tihti üsna jahe. 

Reisiks sobilikud kergemad püksid

Olenemata reisisihtkohast võiks olla kaasas kaks paari mugavaid  pükse. Vali kaasa kerged ja hästi hingavast materjalist püksid, mis sobituvad ka teiste riietega. In Motion püksid näiteks on selleks ideaalsed.

Mõnusad ja mugavad t-särgid

Võta kaasa 3-4 t-särki, mida saad kombineerida nii päevase kui ka õhtuse outfitiga. Introspection t-särk näiteks on valmistatud GOTS-sertifikaadiga orgaanilisest puuvillast ja on seetõttu hästi hingav aga samas piisavalt eriline, et seda sobiks õigesti stiliseerides kanda ka näiteks õhtusöögil mereäärses restoranis. Hea valik reisimiseks on ka Essential t-särk, mida saadaval nii valget kui ka beezi tooni. 

Õhtused outfitid

Ükski list ei oleks täiuslik ilma vähemalt kahe veidi pidulikuma riietuseta, mis sobilikud õhtuseks kandmiseks. Olenemata sellest, kas plaanid õhtul basseini ääres külma kokteili nautida või oled organiseerinud romantilise õhtusöögi, on uus Daydreamer’s maksikleit selleks igati sobilik valik. Kui soovid aga miskit veel silmapaistvamat, võid valida hoopis elegantse 365 kleidi koos vööga.

Ujumusriided ja rannatarvikud

Kui plaanid veeta lugematuid tunde mere ääres, võta kaasa rohkem kui 1 komplekt ujumisriideid. Rannakott (randa või basseini minekuks) ja väiksem niiskuskindel kott märja trikoo või bikiinide jaoks kuluvad soojamaareisil alati marjaks ära. 

Mugavad jalanõud, mis on sobilikud pikema vahemaa läbimiseks

Kuigi võib tekkida mõte pakkida igaks juhuks kaasa ka mõni paar lemmikuid kõrge kontsaga kingi, ei ole see suviste reiside puhul tihti väga hea idee. Kui soovid aga õhtuseks väljaminemiseks kindlasti pidulikumad jalanõud kaasa pakkida, siis eelista platvormkingi - nendega on palavuses mugavam. Reisisihtkoha avastamiseks ja igapäevaseks ringiliikumiseks võiksid kaasa pakkida 2-3 paari mugavaid jalanõusid, mis ei hõõru ja lasevad jalgadel hingata. Kaasas võiks olla ka 1 paar kinniseid mugavaid jalanõusid (ideaalsed lennukis ja lennujaamas liiklemiseks) - tossud, valged ketsid, espadrillid vms.

Hügieenitarbed ja pesu

Päikesekreem on suvise nahahoolduse kõige olulisem komponent. Paki oma hügieenitarvete kotti päeva- ja õhtukreem, lemmik päikesekreem, pisikesed reisimiseks mõeldud sampoon, palsam, kehakreem, hambapasta ja deodorant. Reisil leiavad kasutust ka kindlasti desinfitseerimislapid (eriti Covid leviku ajal), millega on lihtne igal pool käed kiirelt puhastada.

Veel esmavajalikku suvel reisimiseks 

Kui reisid sihtkohta lennukiga muudavad olemise mugavamaks ka kaelapadi, mürasummutavad kõrvaklapid, magamismask ja akupank. Lisaks võid võtta kaasa mitme väljundiga USB-laadija, mis võimaldab korraga mitut erinevat seadet laadida ja seega hoiab kokku aega. 

Lõpetuseks, ära unusta vahetult enne reisi kontrollida ilma sihtkohas ja vajadusel viimasel hetkel vastavalt sellele oma pagasit täiendada. 

Kristiine Saat